Cautare

3129 de rezultate pentru "sistem istanbul" (8.77 secunde)
Sotia lui Hayssam, Adela, se prezentase la Aeroportul International "Aurel Vlaicu" - Baneasa in dimineata de 27 decembrie 2006, impreuna cu copiii ei, pentru a se imbarca intr-o cursa cu directia Istanbul.
Tatal presupusului asasin si unul dintre prietenii acestuia au fost transferati la Istanbul, pentru a fi interogati, a adaugat CNN-Turk, fara a preciza unde se aflau acestia.
Joi, seful diplomatiei romane va participa la deschiderea oficiala a Consulatului General al Romaniei din Istanbul, precum si la un dineu de lucru cu membrii Consiliului romano-turc al oamenilor de afaceri, in scopul promovarii oportunitatilor de afaceri din Romania.
particip la Istanbul la lucrarile celui de-al 14-le Summit Economic - Euroasiatic organizat de Fundatia Marmara.Tema sesiunii este "EURASIA, DUPA 20 DE ANI" 1991-2011".
In perioada 10 - 13 aprilie se desfasoara la Istanbul si Izmir al 15-lea Summit Economic Eurasiatic (aniversare de Bronz) - organizat de Fundatia "Marmara".
Nu este ca schimbarea unei rochii cu o alta, instelata, de firma, dar cumparata de pe la Istanbul. S-ar putea spune ca schimbarea culorii partidului este un element de tactica electorala.
"Daca jucam cu Bucurestiul in categoria Viena, Sofia, Istanbul, Chisinau, Kiev, atunci asa jucam. Nu poti, din cauza ideii de fonduri europene, sa nu lasi capitala sa rasufle".
De asemenea, consider ca Semnarea Conventiei Consiliului Europei privind prevenirea si combaterea violentei impotriva femeilor si violentei domestice, cunoscuta sub numele de Conventia de la Istanbul, ar fi un pas important pentru apararea drepturilor femeilor din Romania si inca un obstacol pus in fata violentei impotriva femeilor.
Adoptarea in unanimitate a acestui document de catre toate partidele politice parlamentare vine dupa ce toate tarile membre NATO au aprobat, in parlamentele lor, aderarea celor sapte noi state, intre care si Romania, fapt ce s-a decis oficial la summit-ul din iunie 2004, de la Istanbul.
Podul Calarasi-Silistra ar face parte din magistrala Istanbul-Sumen-Chisinau-Odesa-Kiev. 6. Din punct de vedere financiar amplasare podului la Calarasi ar avea costuri mai mici de realizare decat alte locatii propuse.
Dar noi nu am fost de acord sa plecam la Istanbul. Stateam pe strada Mihail Kogalniceanu, intr-o camaruta, nu aveam nimic.
(Dar daca o fi fost mana lunga si invizibila, dar profesionista, a vreunui serviciu secret, cum unii lideri turci spun ca ar fi fost cazul intr-o tragdie similara de la Istanbul?
Pentru turistii romani, cele mai populare destinatii pentru shopping sunt Turcia (Istanbul), Emiratele Arabe Unite - Dubai, China, Marea Britanie (Londra), Franta (Paris), Austria (Viena), Italia (Milano), Ungaria (Budapesta), SUA (New York) si Thailanda.
Berlin/Nürnberg-Praga-Budapesta-Bucuresti-Constanta, de unde se continua maritim Istanbul si catre Grecia (Thessaloniki). Pe teritoriul romanesc coridorul paneuropean IV intra prin Nadlac, urmeaza Arad, Deva, Sibiu, Brasov, Bucuresti.
Pastele la Istanbul este chiar mai ieftin decat cel de la noi. Oferta, valabila doar in perioada Sarbatorilor Pascale, ajunge la 199 de euro plus 1,2 milioane de lei pentru o persoana.
Destinatiile acoperite sunt Turcia (Izmir, Antalya, Bodrum, Istanbul), Grecia (Salonic, Rodos, Creta), Malta, Franta (Lyon), Spania (Barcelona, Malaga), Italia (Rimini).
Potrivit unui comerciant cu aur turcesc, vremurile in care cumparai aur de la Istanbul cu doar 9 dolari au trecut de mult.
Astfel, statisticile arata ca, in functie de puterea de cumparare, Bucurestiul ocupa locul 59, dupa Praga, Bratislava, Budapesta sau Istanbul, dar inaintea Sofiei, care ocupa locul 66.
Conform planului de zbor al Tarom pentru sezonul de iarna 2006-2007, aeronavele Airbus A 318-111 vor opera pe rutele Bruxelles, Frankfurt, Istanbul, Larnaca, München si Tel Aviv.
Singurul pod peste Dunare care leaga Romania de Bulgaria este cel de la Giurgiu-Ruse, insa noul pod este un element cheie pentru coridorul de transport european dintre orasul german Dresden si Istanbul din Turcia.
google-analytics.com